Всеки потребител, който е сложил някоя от възможните видове връзки към нашия сайт, получава правото да постави линк към своя блог или уеб сайт. Заедно с това има възможност в рамките на около 200 символа да напише текст с цел описание и пояснение каква информация се съдържа в публикувания блог/сайт. Всеки от Вас може да присъства тук! Нека бъдем ПРИЯТЕЛИ !!!

 

BiznesIdei.eu – сайт за бизнес идеи и директория за статии, провокиращи мисленето на българина и даващи му шанс да стартира собствена кариера в света на бизнеса. Полезни статии, препоръки и идеи за поставяне на нови бизнес цели.
BGseo.eu – сайт за оптимизация и онлайн реклама на уеб сайтове и фирми. Извършване на качествено SEO с разнообразни възможности в зависимост от сферата на дейност.
Elmaira.bg – онлайн магазин за дрехи и аксесоари българско производство. Магазинът е един от лидерите в България за продажба на дамски дрехи онлайн.
Is20-bg.com – Интерсервиз-20 e бутик за употребявани лаптопи и компютри. Предлага най-добрата селекция от подбрани маркови компютри и лаптопи втора ръка с най-добро съотношение между качество, параметри и цена.