3 креативни идеи за корковите табла

Корковите табла се използват най-често като табла за излагане на всякакъв тип информация. Благодарение на материала, от който са изработени, поставянето и премахването на бележки или други материали става бързо и лесно – просто ги прикрепяте, използвайки пинчета или кабари. Могат да се използват както за служебни, така и за домашни цели. Материалът е устойчив на интензивна употреба. Качествата, които коркът притежава – гъвкавост и еластичност позволяват бързото му възстановяване.

Корковото табло може да намери своето място в кухнята, спалнята, домашния офис и на много други места. То може да бъде чудесен акцент във вашата стая, като превърнете скучното и обикновено кафяво табло в нещо по-ефектно.

 

  • Табло за спомени

 

Тази идея променя представата ни за корковото табло като място за графици и задачи, и го превръща в място, където можете да  подредите своите хубави спомени от миналото.Спомените са това, което ни кара да осъзнаем реалността и ни тласкат да продължим напред в живота. Понякога ни е нужно да ги държим близо, да ги подреждаме, така че да не забравяме за тях.Перфектна идея за носталгичните личности.

 

  •  Табло за снимки

 

Страхотна идея е да си вземете коркова дъска вместо обикновена рамка за снимки, като я превърнете в място за показване на любими спомени на семейството и близките! Тази декорация със сигурност ще привлече вниманието на всички гости в дома ви.

Можете да закачите канап или лента от единия край на дъската до другия с помощта на лепило или кабър и да окачите избраните снимки с помощта на щипки. Ако има достатъчно място, можете да добавите и втори ред за окачване по същия начин.

Друга креативна идея е да залепите към дръжките на щипките кабъри с помощта на силикон или лепило. Закачете ги към таблото и прикрепете с щипките избраните снимки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  Цели за новата година

 

Началото на новата година е най-доброто време да поставите нови цели в живота си и да си дадете обещания за предстоящата година. Но следването на тези цели понякога може да бъде по-трудно, отколкото сме предполагали. Ето защо споделяме с вас тази идея, която ще улесни преследването на мечтите ви. Окачете на дъската вдъхновяващи думи и цели и я сложете някъде, където ще я виждате всеки ден. Превърнете корковото табло в напомняне за това накъде да продължите в живота си. Добавете вдъхновяващи снимки и думи.

 

Източници на изображения: pinterest.com и theprereq.com

Безплатен абонамент за нови промоции. Въведете вашият e-mail тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *