Промотирай и ти

Промотирай и ти“ е приятелска програма на PromoFiesta.bg, с която се предлага възможност на всеки желаещ да постави връзка към PromoFiesta.bg, при което ще получи:

– връзка към своя блог или сайт в страницата „Приятели„;

– описание към публикуваната връзка в рамките на 200 символа.

За да се присъедините към приятелската програма е нужно да изберете една от възможностите, които са описани по-долу, да я интегрирате във Вашия блог или уеб сайт, след което да се свържете с нас и да ни уведомите, че желаете да Ви включим като Приятели. 

Възможности за поставяне на връзка към www.PromoFiesta.bg:

1.  Добавяне в блогове и сайтове.

Копирате кода по-долу и го поставяте на желаното място във Вашия блог или сайт:

<script type=“text/javascript“>
var UWA = {hosts:{„uwa“:“http://uwa.netvibes.com“,“exposition“:“http://uwa.netvibes.com“}}, UWA_ASYNC = UWA_ASYNC || [];
UWA_ASYNC.push({url: „http://uwa.netvibes.com/apps/multifeed.php?provider=feed&url=https%3A%2F%2Fwww.promofiesta.bg%2Ffeed&title=%D0%91%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1%80%D0%B8+%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%B8+%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8“,options:{„data“:{„details“:true,“view“:“SimpleList“}}});
(function () {
var a = document.getElementsByTagName(„script“), b = a[a.length – 1] || document.body.lastChild, c = b.parentNode, d = document.createElement(„script“), e = document.createElement(„div“);
e.id = „UWA_ASYNC“; d.type = „text/javascript“; d.async = true;
d.src = („https:“ == document.location.protocol ? „https://“ : „http://“) + UWA.hosts.uwa.split(„://“)[1] + „/lib/c/UWA/js/UWA_Embedded.js?v=preview4“;
c.insertBefore(d, b); c.insertBefore(e, b)
})();
</script>

Като резултат би следвало да получите следното:

Приятели на Промофиеста.бг

 

2. Бързо добавяне към блогове.

Освен горепосочения начин може да използвате и този вариант при интегриране с Blogger. Инсталирате притурката HTML/JavaScript и копирате следния код:

<script type=“text/javascript“ src=“http://www.netvibes.com/js/UWA/load.js.php?env=BlogWidget2″></script>
<script type=“text/javascript“>
var BW = new UWA.BlogWidget({moduleUrl:’http://cdn.netvibes.com/modules/feedReader/feedReader.php?feedUrl=http://feeds.feedburner.com/promofiesta/uyJj’});
BW.setPreferencesValues({‘nbTitles’:’20’});
BW.setConfiguration({‘title’:’&#9668; PromoFiesta.bg &#9658;’, ‘height’:250});
</script>

3.  Добавяне към iGoogle.

Добавянето става чрез инсталиране на тази притурка – кликни тук.

4. Добавяне към браузър Google Chrome.

Кликайки върху линка директно ще се отвори прозорец, който ще Ви попита дали искате да съхраните и добавите тази притурка. След позволението от Ваша страна ще видите в горния десен ъгъл на браузъра  инсталираната притука – add on for Chrome.

5. Добавяне към мобилни телефони.

Имате възможност да следите за актуални промоции и нови брошури и каталози по всяко време чрез мобилния си телефон, инсталирайки следното приложение – кликни тук.

6. Други варианти.

Директен линк към приложението – Приятели на Промофиеста.бг. На посочения линк може да разгледате всички възможности за интеграция и да изберете най-удобната за Вас.

Ако искате Вие сами да конфигурирате прозорец към PromoFiesta.bg, то може да го направите на следния адрес – конфигурирай сам. В полето App configuration може да зададете заглавие, височина и цвят на прозореца. В полето App preferences – по какъв начин да се визуализират публикациите в прозореца. След като сте готови с конфигурацията можете да копирате кода от полето Grab the app code below и да го интегрирате във Вашия блог или сайт. Имате възможност да го инсталирате и в други приложения, които са изброени в последния раздел Or install this app on: .

Ако имате някакъв проблем при конфигурирането или желаете да се присъедините към приятелската програма, но не знаете как да интегрирате избраната от Вас връзка, моля потърсете ни и ще Ви помогнем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *