Евтин дом мнения на българина и какви са преобладаващите

Както много добре знаем, българинът винаги знае повече от онези, които професионално се занимават с дадена дейност. Той винаги бърза да даде мнение, дали негативно, дали позитивно на неща, с които не е напълно запознат. Това всъщност е най-лошото – незнанието и какво правим с него.

Нещо повече – клиентите доста често изпитват нуждата да дадат оценка за нещо и това ги кара да се чувстват изключително спокойни от факта, че името им се свързва с даден продукт, стока или услуга, независимо от това дали са я изпробвали сами върху гърба си. Още по-лошо става, когато се възползват от мнението на свой познат, което е строго субективно.

Когато говорим за мненията относно евтините домове в интернет, там наистина има изобилие от такива. Нещо повече – там дори хората на места влизат в сериозна размяна на реплики във връзка с това дали те са качествени или обратното – имат повече слава на думи, отколкото на действия. Затова е важно да подплътяваме коментарите и оценките си с обективни факти.

Защо е толкова трудно на някои наши сънародници да спазват чисто и просто елементарна етика в социалните мрежи и дигиталните форуми? Това се питат и професионалистите в строенето на евтини домове по американски стил. Не е ли по-удано да се потърсят факти или чисто и просто да се свържем с производителя и да получим нужната информация?!

Мнения за евтин дом – защо всички тук са толкова негативни

В България няма лесни неща. Общото схващане е свързано с това, че тук е доста лесно да развиваш собствен бизнес, защото не всичко е открито, но проблемът идва тогава, когато се сблъскаш с негативизма на общата маса от клиенти. Това е способно да те отблъсне, независимо дали става дума за сглобяеми къщи, ново строителство или каквото и да е друго.

Нещо повече – потребителите трудно се съгласяват да изпробват даден продукт и решават да подронят славата му в мрежите с мнения, изпълнени с негативизъм, който доста често е неоправдан. Именно субективизмът, заедно с незнанието и факта, че някои хора желаят да изкажат мнение, дори и по непозната тема, води до огромна заблуда, която влияе пряко и косвено на останалите хора и фирми.

Такъв е и случаят със занаята на хората от EvtinDom.eu. Това, което те са на път да променят, обаче е твоето състояние – от човек, чудещ се откъде да изкара толкова пари за собствена къща край града, в човек, който има всичко. Именно такива евтини домове предлага тази фирма – изцяло готови постройки, с които получавате къщата на мечтите си на страхотна цена.

При това за много малко време и за значително по-малко пари. Замисли се – не бъди като всички. Бъдете реалисти и потърсете мнения за Евтин дом ЕООД поне в интернет, ако не и на място в техния офис в София. Бъдете по-разумни, по-търсещи и желаещи да натрупат повече знания!

EvtinDom.eu – лесно ли е развитието на подобен бранш в България

Евтин дом мнения
Изображение от https://nashdom.eu/eksterior/dobri-mnenia-evtin-dom/

Да си сред първите не е никак лесно. Трябват ти качества като отзивчивост, като отдаденост както за твоята, така и за чуждата кауза. Знаете ли, че ако предоставите дизайн на къща на тази фирма, тя ще може да ви изгради проекта абсолютно с всяка дреболия, която пожелаете.

Освен всичко останало, трябва да имаш и малка доза късмет, но той не бива да е всичко, на което се разчита. Трудът към нещото, към което се стремиш трябва да е основната движеща сила, която да кара целите да се превръщат в реалност. И не забравяйте – крайната цел е движеща, а резултата е точно това, към което се стремите.

Не е никак лесно човек да бъде на върха, но след като вече това е повече от ясно, нека да се обърне поглед към частната тема в настоящото четиво – евтините домове и това, което те дават на клиента. Какво разбирате вие под фразата „евтин дом“?! Нима се сещате за някакви жилища в плачевно състояние?!

Не, не е задължително да бъде точно това, което си представяте. Всъщност евтин дом може да е асоциация за мечтан дом. Цената е ниска, строителството евтино и бързината – скорострелна.

Всъщност, по нашите ширини не е важно какво предлагаш, а каква работа то върши на потребителите ти. След като разгледахме какво мисли българина за този тип постройки от американски тип, идва време и на апела, който да ви накара да се замислите и вие.

Той е насочен главно към онези хора, които искат да имат малка, спретната къщурка някъде около града, в който живеят, работят и се развиват. Да отгледаш децата си на място, далечно от шумния градски трафик е истинско богатство за съвременния човек.

Бъдете благодарни ако притежавате късче земя около големия град – то ще служи като оазис в честите случаи, когато натоварването в града е прекалено голямо. Не бъдете като всички – бъдете различни, посетете сайта на професионалистите в строежите на бързи и евтини домове и преоткрийте съществуването си.

В крайна сметка всеки ще се запита дали да вярвам за мненията в интернет, които е получила фирмата Евтин дом ЕООД – лидер в продажбата на сглобяеми къщи на ниски цени. И има защо наистина да се замислите върху тпзи въпрос.

Отговорът е много прост и се крие във факта, че не бива да се вярва на сляпо на който и да е коментар в онлайн средата. Знаем какви могат да бъдат българите и как могат дори да си измислят за какво да мрънкат, само за да получат по-ниска цена. И да, могат да продължат да се оплакват, дори когато са получили онова, което са искали. Че и повече, дори!

Само си представете, ако въпросната фирма за евтини домове предлагаше избор от входна врата, избор от интериорни врати, евтини мебели като опция и какво ли още не, което касае пълното обзавеждане на жилището. Ето тогава ще има вълна от мнения, защото хората няма да са доволни от избора, който сами са направили. Парадоксално, нали…

Безплатен абонамент за нови промоции. Въведете вашият e-mail тук:

15 thoughts on “Евтин дом мнения на българина и какви са преобладаващите

 • 29/12/2020 at 16:07
  Permalink

  Българина е свикнал винаги да иска повече за по-малко пари. Личното ми мнение е, че подобна услуга е супер, но онея селски феодали дето перат пари в строителството, разбирайте – приближените до властта ще направят всичко възможно, за да очернят подобни инициативи за предлагане на евтин дом в България.

  Всъщност темата с жилищата и обществото ни е доста дълга, защото именно липсата на жилища според мен е и една от основните причини за демографския ни срив, който се задъбочи чудовищно през последните 10-тина години. Ако нямаш жилище – как да мислиш за семейство и деца.

  Та само може да пожелая само добри мнения и истински евтини домове да се появяват, за да могат млади семейства, каквото имам и самият аз да се възползват от тези възможности, а не поредните феодали-мутри да си перат парите и да надуват имотния балон в София например.

  Reply
  • 29/01/2021 at 22:01
   Permalink

   Ах колко си прав за българина. Тука, ако може небостъргач да си купиш за 30лв на квадрат и всички ще са хепи. Иначе ходят дават по 200-300к евра за панелни дупки, дето се разпадат на 3-тата година, но наистина претенциите са до небесата. Колко приятелки си купиха мезонети, тризонети, нам кви зонети…след 3 години мазилката пада, тавана тече, а колоната в центъра на хола вече е взела няколко жертви. Ние винаги се имаме за големи тарикати, а накрая за жалост все с пръст в устата оставаме и си свиваме сармите на бърза ръка. Тук поне знаеш кое как – колко пари и т.н., а не че нещо струва според това с колко пари разполагаш – класическтие български мутро-строители.

   Reply
 • 02/01/2021 at 01:09
  Permalink

  Много вярно е написана статията. Всички българи мрънкат за щяло и нещяло – като се почне от дреболиите от типа защо вали и се стигне до същественото – защо не изкарвам добри пари. И колко от тях всъщност променят нещо?!
  Аз ще ви кажа – никой нищо не може да промени. И така ще бъде докато спрем да мрънкаме и се хванем да работим.

  Reply
 • 09/01/2021 at 22:12
  Permalink

  Аз пък искам да споделя за един мой случай с такива къщи. Преди няколко години една измислена фирма ми взе капаро 10 000 и изчезна. Измамници големи. В крайна сметка успях да си получа парите, но внимавайте на кого се доверявате.
  Нямам мнение за Евтин дом, но все пак реших да ви го споделя да си знаете.

  Reply
 • 13/01/2021 at 11:42
  Permalink

  Има ли перспективи за този тип сторителство в България и в София? Странно защо досега не се е развила подобна идея за създаването и продажбата на евтини домове. Погледнах сайта на фирмата (имам предвид Evtindom.eu) и ако трябва да съм честен малко постна ми е информацията, която открих. Добре поне, че има няколко сайта, които са писали по темата и са нещо като хъб за мнения по темата с евтините домове, че иначе нямаше да ми стане много ясно за какво иде реч.

  Наистина е странно, че не бях чувал домомента за такива жилища, а редовно гледам неща по темата, но пък е възможно и технологията да се е подобрила. Чувал съм, че има нещо подобно в Испания, но не знам испански, за да поровя в техните сайтове и да проверя.

  Стискам палци всичко да е точно и скоро да мога и аз с моето семейство да се възползвам от този тип възможности за достъпно жилище.

  Reply
 • 16/01/2021 at 19:13
  Permalink

  Аз живея в чужбина от няколко години. Едно от нещата, което ме накара да замина е именно това – постоянния негативизъм на българина. Все ще се намери за какво да се оплаква – къщата била скъпа, на комшията му построили по-евтин дом, колата му се чупела, пък на комшията – не, въпреки че е с десет години по-стара. Абе мъка голяма има в тая България.

  Reply
 • 19/01/2021 at 10:34
  Permalink

  Поредна статия, която чета по темата и пак нещо не мога да вдяна. Все се надявах да получа някакви мнения за Evtindom.eu, но нещата са по-скоро общи, отколкото конкретни.

  Някои знае ли как стоят нещата с гаранциите за тези жилища, ако някой има инфо и мнение по въпроса ще се радвам да сподели.

  Поздрави Павел

  Reply
  • 21/01/2021 at 06:31
   Permalink

   Павка, ако искаш повече информация отиваш тук – evtindom.eu или звъниш на фирмата. Получаваш мнение от първо лице!

   Reply
   • 04/02/2021 at 04:20
    Permalink

    Според теб, не съм ли гледал сайта им. Нали за това написах горното. Сигурно съм ходил в emag да гледам за 😀 😀 Просто някак нещата не са добре описани и подредени. Може да има смисъл от среща, но все пак първо искам да се образовам онлайн, а после да загубя няколко дни за среща и проучване офлайн.

    Reply
 • 19/01/2021 at 23:16
  Permalink

  Не съм съгласна със статията, защото аз съм доволна от evtindom.eu и моето мнение е, че техните евтини постройки са наистина добри. Да, клиент съм им, не искам да ги защитавам, но поне да съм една от малкото, които ще споделят нещо позитивно за фирмата.

  Reply
 • 20/01/2021 at 08:20
  Permalink

  Гледах преди време точно предложенията на Evtindom.eu и ми е любопитно някой дали се е възползвал от това. Няма да си кривя душата, че изглежда твърде добре, за да е истина. Гледам, че в няколко други сайта хората са се възползвали – техни колеги, приятели, роднини и всички са мега надъхани за такива евтини домове.

  Как стоят нещата с кредитирането за тях? Банките отпускат ли жилищни кредити за този тип имоти? И нещо още по-важно – как стоят нещата със земята т.е. трябва да си я купиш първо или как? Ще се радвам някой, който е ползвал да отговори с конкретика, защото определено искам да видя кое как и ако всичко е наред да мина през офиса им или да им пиша и да видим какво ще ми предложат.

  Reply
 • 29/01/2021 at 20:22
  Permalink

  Гледам видеото и ми е малко постно като краен продукт признавам, но пък при няколко пъти по-ниска цена, може би проявявам лакомия 🙂 Предполагам все пак, че може да има по-индивидуални решения, включително и такива по зададени проекти или греша? Питам конкретно за тази фирма Evtindom.eu и вашите мнения.

  Reply
 • 30/01/2021 at 10:50
  Permalink

  Пак мекото на хляба бе хора. Сигурни ли сте, че това не е някои скам. Признавам, че нямам представа от темата, но пък…кажете, че не звучи прекалено хубаво за да е истина това с няколко пъти по-евтин дом в София.

  Reply
 • 01/02/2021 at 09:39
  Permalink

  Да ти кажа всичко е ок. Въпрос на претенции от страна на клиента е до колкото знам е по индивидуален проект всичко, така, че не се притеснявай. Май и палат ще ти вдигнат – само да си го платиш, просто ще е няколко пъти по-евтин 😀 Поне това знам аз.

  Reply
 • 03/02/2021 at 16:46
  Permalink

  Звучи страхотно да можеш да си купиш къща за 50-60к. Направо ми падна ченето, че има такива опции. Явно просто не са особено популярни още и вероятно до няколко години ще се появят още доста фирми като evtindom.eu и най-накрая ще видим пазара да работи, както се очаква. Освен, ако не се вкара поредната регулация за наши и ваши де…че всички знаем как стават нещата в България, когато са намесени интереси и пари…

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва "бисквитки" (cookies), чрез които събира информация за посетителите, съобразно нашата политика за защита на личните данни.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close